13 Kasım 2008 Perşembe

Bugünün Şerefine



Bugünün şerefine içiyorum sütümü babacığım!

Geçen doğumdügünde sana annemin karnından mektup yazmıştım. Bu sefer ki daha farklı benim için.Çünkü artık seni görüyor, duyuyor ve kokunu hissedebiliyorum. Sana bakınca kendimi görüyorum. Sanki senin gözlüksüz halin gibiyim. Ama şunu kabul et ki "senden daha yakışıklıyım, ehe!!!"

İyi ki doğmuşsun babacığım. Eve gelir gelmez beni yanına alıp "hadi beraber üstümüzü değiştirelim oğlum" diyip götürüyorsun, benimle oynuyorsun, geceleri "ıh" desem saniyesinde başımda bitiyorsun, beni tüm kötülüklerden korumaya çalışıyor, akla gelebilecek tüm kaza olasılıklarını düşünüp endişeleniyorsun hatta bazen bunu abartıyorsun. Annem benden ufacık şikayetlense hemen" şikayet etme oğlumu, benim oğlum bir numara" diyorsun.

Biliyorum annem izin verse geceleri beni ortanıza alıp bana sarılarak uyuyacaksın. Ben de seviyorum seninle uyumayı. Geceleri ağladığımda sadece senin kucağında sakinleşmemden ve orada uyumamdan belli değil mi? Akşamları senin işten dönmeni iple çekiyorum. Eve gelir gelmez ağzımın kulaklarına değmesinden belli değil mi? Gelsen de oynasan, beni ısırsan diye bekliyorum her akşam. Eve gelir gelmez çıldırmamı annem biraz kıskanmıyor da değil hani.

Babamsın sen benim.Aynen senin dedeme duyduğun hayranlık gibi ben de sana hayran olacağım büyüdüğümde. Seni kendime model olacağım. Senin gibi başarılı ve akıllı olacağım.

Şimdilik en büyük hayalin cumartesi günleri beni işe götürmek, beraber araba yıkamaya gitmek, fenerbahçe maçlarına gidip sesimiz kısılana kadar bağırmak (her ne kadar büyüyünce cimbomlu olacaksam da), elele tutuşup gezmek, biliyorum. Ben de istiyorum bunları babişkom, ben de. Az kaldı şunun şurasında, yürür yürümez bir kısmını hemen yapacağız.

Sen babam olduğun için ve sizin gibi bir ailem olduğu için çok mutluyum. İyi ki doğmuşsun babacığım. iyi ki annemi tavlayıp (annemden not: ehe!!) onunla evlenmişsin ve iyi ki beni dünyaya getirmişsiniz. Beni de dünyaya getirince işte şimdi tam süper olmuş.

Bu not bebişkodan dünyanın en harika babişkosuna. Doğum günün kutlıu olsun!!!Beraber nice nice nice yaşlara.

Not: Bu akşam iş çıkışı annemle beraber seni Liva'da bekliyor olacağız. Sana limonlu pasta ısmarlayacağım. Parasını da bayram harçlığımdan vereceğim. (Büyüyünce bu organizasyonu baba-oğul yapalım ;-))

Sevgiler...

Erol Çınar

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Koca Çınarım iyi ki doğmuş baban da annenle tanışmış sen olmuşsun ailecek mutluluğunuz saadetiniz müjdeli haberlerle perçinleşsin sağlıklı mutlu huzurlu uzun yıllar yaşayın ailecek :))

Burcu dedi ki...

Çınarın babası iyi ki doğmuş da oğluma tatlı eşiyle beraber bu kadar şeker bir arkadaş yapmışlar... Aile boyu hep sağlıklı mutlu yaşayın ve tabii ki huzurlu.. Sevgiler..

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Beraber Nice Yıllara İnşallah :)

Video nuz harika olmuş baba-oğul hep böyle kucak kucağa birbirlerine bağlı olarak yaşarlar inş.

sevgiler

Merve dedi ki...

Video süper olmuşş, maşallahhh.. Nazar değmesin bu güzel aileyee.

Çınar'ın ağzından yazılan mektupta, anca bu kadar güzel olabilir :)

gezicini dedi ki...

çok güzel olmuş , eline sağlık!
sevgiler
gorki

Sermin dedi ki...

Teşekkür ederiz efendiiiiim :)

Naile dedi ki...

Çınar'ın babasının yeni yaşı kutlu olsun. Hepbirlikte güzel bir aile olarak nice yıllara ulaşmanızı dilerim

Seyhan dedi ki...

ço güzel bir mektup olmuş.. Nice senelere

Sermin dedi ki...

Pıtırcık hoşgeldin teşekkürler.

Sana da teşekkürler Nailecim. Umarım herkes çocuğu ve eşiyle mutlu mesut uzuuuun uzun yaşar.

KEO dedi ki...

Hep kızlar babcı olur derler ama öyle değil anlaşılan:)Nice senelere...

Sermin dedi ki...

Teşekkür ederiz keo :)