12 Eylül 2008 Cuma

Erkekim


Sonbaharın gelmesiyle beraber bütün yazı geçirdiğimiz kolsuz atlet bodylerimizden kurtulduk.

Yazın sıcakta ben bile giyinmeyi istemezken, kolu, bacağı sürekli hareket halinde olan bebişimin rahat hareket edebilmesi ve terlememesi için minumum giyindik. İyi de ettik.

Sıcaklarda kendileri gayet ince giyinip çocuklarını kat kat giydirip çocuklara işkence yapan annelerden olmak istemediğim için hep kendim gibi giydirdim oğluşu. Hem çok sıcağa alışıp en ufak bir soğukta hasta olmaması hem de kendi vücut ısıma göre alıştırarak üşüyüp, terleme ölçütü olarak kendi vücudumu baz almak istedim ve Çınar da buna alıştı sanırım.

Bir de herkes erkek çocukların sıcağı sevmediğini söyleyip durdu. Bunu o kadar çok kişiden duydum, doğrudur diye düşünüp neredeyse hiç çorap giydirmedim.

Bundan dolayı 3-6 ay arası pantolonlarımızı, gömleğimizi hiç giyemedik. Havalar soğur soğumaz hemen çektik kotumuzu, gömleğimizi düştük yollara.

Bir anda bodylerden kıyafetlere geçiş yapınca gözümüze çok büyük geldi oğluş.

Kocaman erkek olmuş Çınarım, fındığım kocaman.
Posted by Picasa

6 yorum:

Burcu dedi ki...

Minik adam :) biz hala body giyiyoruz, değişen tek şey gece uyandığında şort giydiriyorum body üzerine ve ustunu ince pike ile örtüyorum. Ama maalesef pikeyi hiç sevmediğinden anında bacaklarıyla tepiyor ve üstümüz açık uyuyoruz. Ama hasta da olmadık, bünye alıştı galiba :)

Sermin dedi ki...

O battaniyesini atma huyu bizde de var. o yüzden ben uyuduktan sonra örtüyorum üstünü. sabah uyandığında pike ayağının altında ya da göbeğinde toplanmış oluyor. sizin ev sıcak ötesi olduğu için bir süre daha bodyle gezersiniz siz. öptüm

nimetin.blogspot.com dedi ki...

çok tatlı olmuş yaaa...:))))
çok seviyorum ben çınarı:)))
maşallah... tu.. tu...tu...

nimet

Naile dedi ki...

Erdem'de yaz boyu şort giydiği için geçen gün giydirdiğimiz pantolonla benim de gözüme iyice büyümüş göründü. Çınar'da çok tatlı olmuş maşallah.

bilgen terapisi dedi ki...

erkeklerin sıcak sevmemesi genellemesi değil de, sıcak sevmemeleri gerektiği kuralı var. bence de iyi yapmışsın. terlemeyen kimse hasta olmaz. asıl hastalık terlemekten olur. en doğrusu terletmeyecek kadar olması. tabi dondurmayacak kadar serinlik..

Sermin dedi ki...

Tecrübeli annenin hali başka tabii. Canımın içi Bilgenim çok sıcak tutmamayalım oğluşları iyi olsunlar.
Ne gerek var lahana gibi yapmaya zaten di mi.

Sağol Naile teyzesi :))