22 Temmuz 2009 Çarşamba

Blogger Misafir

Kıvanç Tatlıtuğ bizdeydi dün. Böyle güzel bir annenin böyle güzel çocuğu olur dedirtecek kadar güzel bir anne ve oğulu (maşallah diyelim) misafir etmek çok keyifliydi.

Şöyle ki; sanki yıllardır tanışıyormuş gibi sohbet etmek yine bu blog alemi ne enteresan, sanal olanı önce telefon konuşmasına ardından da kanlı canlı kahvaltı sohbetine dönüştürüveren güzel birşey diye düşünmeden edemedim.

Demir'e gelince geldi, gitmesine 10 dk kalana kadar mama sandalyesinde gayet cool bir şekilde kahvaltısını etti. Daha doğrusu etmedi. Annesi tarafından ettirilemey çalışıldı.

Gitmelerine ramak kala oynasınlar diye bir araya getirsek de onları Çınar Demir'in sakin, kendisine tepki vermeyen durumlarına sinir oldu ki gelip gidip mıncıkladı güzel oğlanı. Sanırım yakışıklılığını kıskandı. Yavrum o da o kadar mıncığa rağmen sesini çıkarıp da Çınar'a tepki vermedi.

Zaten Çınar'ı en çok tetikleyen de onun o tepkisiz, cool hali oldu. Dikkatini çekmek için elinden geleni yapsa da pek bir iletişime giremediler :))




Çaylar içilip, sohbetler edildi. Mumlar karıştırıldı, dvd'nin kabloları çekiştirildi.
Karakter olarak kendime çok benzettiğimden olsa gerek pek bir kanım kaynadı Ayça'ya. iyi ki geldiniz teşekkür ederiz. Ayrıca Çınar adına da özür dileriz :)
Posted by Picasa



Bu arada Çınar evde 2 gündür coştu. Mutfak çekmecelerinden sıkılıp terlikleri boşaltamanın ötesinde kendine basit gelen bu yaramazlıkları kablo kanallarını kopartarak genişletti.


Hep merak ediyor, öğrensin dedim ama bu kadarı da fazla. Kablo kanallarını büyüyünce öğrense de olur. Canı sıkılıyor evde sanırım.

Her gün dışarı çıkmak istiyor artık. Neyse ki hemen önümüzde park var da sıkılınca çıkıp ana-oğul kayıp,sallanıyoruz, taşlarla oynayıp geliyoruz.

Ama bir daha kaymayacağım. Bugün kayarken kolum sıyrıldı :) Karizmayı iyice sıyırdım artık.

13 yorum:

Burcu dedi ki...

Kahvaltı yapabildiniz yani, ben işyerinde izinli olan diğer arkadaşların da işini yapmaya kasarken ve 9 saatin 1 saati bile popomu koltuğa koyamamışken, boğazınızdan lezzetli lezzetli geçti yani o lokmalar!! Çatırtılarım geliyor mu kulağınıza!! :)

AYÇA dedi ki...

Ah Sermincim can sıkıntıysıyla girdiğim nete bakınca yüzümü güldürdün.Doyamadım.Valla doyamadım.Herşey o kadar güzeldi ki...2 Saat ne zaman geçti anlamadım valla.Tadı damağımda kaldı.Boşver işi mişi biz hergün takılsak ya :))))
Çınarı ve seni tanımak çok güzeldi.Yakışıklı karacaoğlan...Ben sizden özür dilerim asıl Çınarı sinir etti bizim ki.Baba ya anlattım akşam kick boxa başladılar :)
Bi de o ekmekli şeyden bi daaa istiom :)

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

serminnn gelsem benide mıncıklarmı benim zuzumm :)
söz benim sesim çıkar :)

bu arada o turuncu patilere bayıldımm...
çocuğumun içinde var bir inşaat,yap-boz ve temizle aşkı ama dur bakalım hayırlısı

minik kuzucukkk yasmin suuu dedi ki...

yaaaaaa kıskandım bennn, ben burda bunalımlardayım siz öyle tanışın kaynaşın anacağım,ben de kuzumla sessiz sedasız yaşayayım, benim niye arkadaşım yokkk benim kuzum niye yürümüyor,sermin sen niye tanıştın aycayla yaa, benide alın aranıza,bende böyle doğunun ücraa köşelerinde kalayım değil mi :((

şaka bir yana çok sevindim tanışmanıza görüşmenize yani. insanın kanının kaynayacağı biriyle görüşmesi kadar mutlu ne edebilirki bizi başka,

çok öpüyorum yakışıklımı.

nimetin.blogspot.com dedi ki...

sermin:)) yaramazlığı bile tatlı geliyor be:))

nimet

Evin dedi ki...

minik ördek kendine bi sakin arkadaş daha mı bulmuş. Ayçacığım dikkat et; çınar efeyi bile bağırmaya alıştırdı (dün geceden tecrübeyle sabit), yakında demiri de çıkarabilir yoldan;)
çok şekerler maşallah. yemelik bebek sayısı artıyor, yaşasınnn. ben o kablolara uzanmak için parmak uçlarında yükselişini de yerimmm
çok özliycez sizi.. çoook öpüyorum

Sermin dedi ki...

Burcucum ondan yiyemedim demekki 4. dilimden sonrasını :P bir dahaki sefere cumartesi kahvaltı düzenleriz sen de gelirsin olma mı?

Sermin dedi ki...

Burcucum ondan yiyemedim demekki 4. dilimden sonrasını :P bir dahaki sefere cumartesi kahvaltı düzenleriz sen de gelirsin olma mı?

Sermin dedi ki...

Ayçacım iyi ki geldiniz renk getirdiniz hayatımıza. sen gel ben sana hep yaparım o ekmekten :)

Sermin dedi ki...

Elçin var var. bir yap-boz ardından temizle ruhu var. sen onu viledayla görmelisin. o surat ifadesi o bakışlar. görev aşkıyla yanıp tutuşan işgüzar adamlar gibi. pek ciddi.

Sermin dedi ki...

Yasemin sen nerdesin? hangi şehirdesin? bak üzüldüm şimdi.

Sermin dedi ki...

Nimetcim herşeyi tatlı be :)

Sermin dedi ki...

Eviiin akşam gördün benimkinin gıkı çıkmadı. gördüğüm üzere kemal bağırdı o taklit etti :) valla billa bizim bir suçumuz yok :) ama akşam muhabbet çok güzeldi. sağol canım.