24 Mart 2009 Salı

...hem de çok.

Yoruldum.

1 haftadır aldığım projeyi tamamlamak için gece gündüz çalışmaktan,

Bu işin gücün arasında altüst olan uyku düzenimizi oturtmaya çalışmaktan,

İştahsızlığının artmasından, aç dolaşmasından dolayı yaşadığım üzüntüden,

Gündüzleri ve gece uyandığında uyumaya direnmesinden,

Sabahları daha erken kalkmaya başlamasından,

Bir türlü yapamadığım doğumgününden, kaç parça doğumgünü organizasyonu yapacağım sorusunun stresinden,

Sitem edenlerle uğraşmaktan

Çoooook sıkıldım, çok yoruldum.

Bir tek beni keyfilendiren ise şu muzur surat :)

23 yorum:

eviminnuru dedi ki...

meleğin büyüyor annesi

eviminnuru dedi ki...

bende yoruldum ama bu işten istifa edemiyoruz kahretsin

Naile dedi ki...

ah canım benim ben de diyorum sesi çıkmıyor, geçen haftasonu doğum gününü yaptınız sanıyordum, daha toparlanamadı herhalde diye düşünmüştüm. Allah yardımcın olsun, iş gücün arasında bir de bozulan düzeniniz baya yoruyor olmalı seni. İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer..

Burcu dedi ki...

Çınarişkoma bişey deme annesi, o da özledi demek seni, naz yapıyor!.. Bitti mi bari proje? Geçeeeerr geçer... Eski düzenine kavuşur yine Çınar...

sinem dedi ki...

Çocuklar ilgi kendilerinden başka bir şeye kaydımı heen yemeyerek kendilerini belli ediyorlaar ama ne yapacaksın Sermincim ,çalışmakta hayatın bir parçası. Herşey oluruna girer, sadece derin derin nefes al. Çınar uyumadığında yatağın içinde bırak ,bir iki oynar sonra ufak ufak seni çağırır ben şu anda öyle yapıyorum .Uyutmak için yatırıyorum baktım dönüp duruyor yada emziği atıyor o zaman bırakıyorum yatakta biraz oynayıp sonra yavaştan başlayıp artan ağlama sesinde gidip pışlıyorum ne o yoruluyor ne de benim sinirler zıplıyor.Mektup gibi oldu yav. oluruna bırak,birazda boşver Sermin.Doğumgünü içinde illa mükemmel bir organizasyon yapmak zorunda değilsin.yakınların dostların olursa onlar zaten seni anlayacaktır.amaç beraber olup güzel bir olayı kutlamak değilmi ki zaten:)

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

biz de tam d.günü fotoları bekliyorduk be sermin.
yorgunluk hepimizin ortak derdi. her şeyin en iyisini yapmaya çalışmak, hedeften azıcık sapınca düzeltmeye çalışmak yoruyo bizi.biraz şöyle salıvermek gerek bazen sanırım. kendimi eğitiyorum bu konuda. sal gitsin diyorum. da olmuyo pek:))

Unknown dedi ki...

oy onun suratı yenilir yutulur ördek ağızlım benim :)
maşallah kuzuma...

Sermin dedi ki...

Eviminnuru ben anlamadım :(( sen çalışıyor musun yoksa bu iş bebişler mi??? zira 2 çocuğu bırakıp işe gitmek zor osla gerek ;)

Sermin dedi ki...

Nailecim psikolojim de bozuk bu ara anlamadım. hiç keyfim yok. havalar da hep yağışlı evdeyim sürekli o da daralttı beni, üstüne bir de bu kocalar da insanın canını sıkınca iyice demoralize oluyoruz. ay daha atlatamadım yaa doğumgününü.

Sermin dedi ki...

Yok Çınarişkona birşey dediğim yomk arada kızdırmıyor değil beni hani ama yine de genelde iyi aramız yemek ve uyku saatleri dışında. proje de tam bitti diyorum oh çekiyorum yenisini yolluyorlar yaa, neyse dün gece bitirdim gibi. bu gün yollamazlarsa yenisini ;)

Sermin dedi ki...

Sinemcim annem vardı 1 haftadır o baktı Çınar'a. yoksa çalışamazdım. ama 2 gündür yalnızım çok zor oldu. bazen ben de öyle yapıyorum artık yatağına bırakıp salıyorum kendi haline. o halinden memnun oluyor tabii oh be yırttım uykudan diye seviniyor. yemek de yediği kadar artık yemedi mi hiç üstelemiyorum. aç kalan o istemiyorsa yemesin napiiim artık.

Sermin dedi ki...

Hülyacım fotolar haftaya artık :D bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum o salma işini. zor anacııım çocuk büyütmek zor.

Sermin dedi ki...

Fundam çok tatlı oldu bu aralar. ne numaralar yapıyor bir görsen. bir de dillendi ki sorma. söylenip duruyor habire. bir görüşsek mi ne bu aralar?

Sen Gelince dedi ki...

Ama o muzur bakışlar karşısında insan gülmekten başka bir şey yapabilir mi ya?

Çok zor değil mi aynı anda bir kaç parçaya bölünmek. Umarım çabuk atlatır ve kısa sürede atarsın yorgunluğunu:)

Ayça dedi ki...

Monotonluk da insani yoruyor bazen. Sermin dogru anladiysam evde calisiyorsun. Is hayatina baslayinca durum degisiyor. En azindan bizde oyle oldu. Insanlari da pek takmamak en iyisi. Cunku asil yorucu olan insanlarla ugrasmak, is guc degil yani. Bu bazen en yakinlarimiz da olabiliyor malesef. Cinarla pastanizi uflediyseniz iste o kadar, en guzeli. Bu arada Cinar yine muzur bakislarini firlatmis:) Cinaaarrr yemeklerini ham et. Annesi uyku icin kelin ilaci olsa basina surer. Benimki 2 yas oldu, hala uyumuyoor uyumuyor uyumuyor...Diyebilecegim birsey yok yani.

Esin dedi ki...

Sermin ömerde 1 yaşına girdiği döenmde çok iştahsızdı hatta kilo kaybetmişti.Kan testi yaptırdık ömerin kanı çok düşük çıkmıştı.doktorumuz iştahsızlığıının demir eksikliğinden olduğunu söylemişti.Acaba çınarın problemide o mu.
Birde diş olabilir tabii.

Açalya dedi ki...

Aman ne kadar tatli bir cocukmus bu Cinar yahu! bayildim! 753 kere masallah masallah :)

Hatta saclari disinda Dante`ye cok benzettim :) (Dante keldi azicik o yaslarda)

Merak etme, yemiyorsa zorlama, eninde sonunda yiyecek...insan biraz zor alisiyor rahra olmaya ama sonunda kendin de rahat ediyorsun. emiyormus da zaten, daha ne fistik gibi aliyor gidasini merak etmeeee.
Zamanla hersey kolaylasacak...

Sermin dedi ki...

Sağol Özlemcim valla yorgunluğuma yorgunluk kattım doğumgününden sonra :)

Sermin dedi ki...

Ayçaaaa bunu demeyecektin. 2 yaşında hala uyumuyor muu :( ilk doğduğunda anne arkadaşalrıma soırmuştum ne zaman sabaha kadr uyur diye. 1 yaş dediler. ama çınar 3-6 ay arası uyudu sabaha kadar. sonda bir başladı arada sırada uyuyor ama ill aki 2 kez falan kalkıyor. şimdi de diş çıkarıyor 50000 kez kalkıyor. yakında biter diye umuyordum. hayallerim suya gömdün :(

Sermin dedi ki...

Açalya'cığım ben de Çınar'ı Dante'ye benzetmiştim. Ama daha küçükken şöyle 5-6 aylıkken saçlar dik dik falan çok benziyordu ;)

bilgen terapisi dedi ki...

canım arkadaşım benim... nasıl mutluluk, coşku, hayat veriyorsa bu küçük adamlar insana, söke söke de bedelini ödetiyorlar değil mi..? hayat bu işte..:) allah kolaylık versin. zira işin bundan sonra başlıyor ve daha da artarak devam edecek allah sağlıklı ömür versin..:)

Sermin dedi ki...

Esincim kusura bakma seni atlamışım arkadaşım. yok biz test yaptırdık normal demir değerleri. artık dişe bsğlıyoruz zaten az yiyen bir çocuk üstüne de dişse iyice iştahsız. bakalım ne zaman kadar gidecek böyle. ömer i öptüm

Sermin dedi ki...

Esincim kusura bakma seni atlamışım arkadaşım. yok biz test yaptırdık normal demir değerleri. artık dişe bsğlıyoruz zaten az yiyen bir çocuk üstüne de dişse iyice iştahsız. bakalım ne zaman kadar gidecek böyle. ömer i öptüm