8 Mart 2009 Pazar

Günden




Günün fon müziği için önce müziğe tıkla!!!!





Bahardan kalma bir pazar sabahı güne güneşle başladık.


Güneş Çınar'ı keyiflendirdi, Çınar da bizi.


Güldürdü bizi.Kahvaltı için gittiğimiz cafede kafamızı çevirdiğimiz bir an Çınar'ın arabası yerine yerde oturduğunu gördüğümde şaşkınlıkla "aaa" diye bağırmışım.


Sen kendini arabadan kaydır, otur cafenin yerlerine. Keyfi yerinde masanın altından kesiyordu heryeri.


Muzur olduğuna kanaat getirdim artık.


Oradan çıkıp orman kenarında biraz temiz hava ile yürüyüş yapıp, güneşlendik.


Eve döndüğümüzde hatta yolda uyuyakaldı ki anladık açık hava bayağı çarpmış onu. Bunun sonucu tam 3 saatlik uyku oldu.


Bu yüzden arada bir öğün atlasa da evde uyku sonrası güzel vakit geçirdik.





Yaramazlık yaptık, saklambaç oynadık, oraları buraları kurcaladık, kitap okuduk, yemek yedik, bir daha uyuduk, fotoğraf makinesi için ağladık ve güldük, tealight mumları yemeye çalıştık. Hatta izlemesine asla izin verilmeyen tv karşısında babasının yoğun ısrarları sonucu 10 dk'lık maç keyfi bile yaptı.


Nasıl büyük bir zevkle izledi o maçı hayretler içinde kaldım. Anlar gibi el, kol hareketleri yaparak babasını taklit edip, birşeyler söyledi tv'ye bakarak.


Artık maç için kavga ederken 2'ye karşı 1 kişi olacağım galiba.


O uyuduktan sonra babasıyla, onunla olmakla ne kadar iyi birşey yaptığımız hakkında konuşup, mutlu olduk.










Posted by Picasa

25 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

allahtan tek dileğim çınar gibi bir evladım olsun ...onun her bir resmine içim titreyerek bakıyorum ...allah nazarlardan saklasın...

bir an önce ankaraya gelip onu görmek çok istiyorum.

geçen gün grip oldum..dr asla bağışıklık sistemini bozacak bir şey yapmamam konusunda beni defalarca uyardı ben ertesi gün grip oldum :) ve inan ilk aklıma gelen eğer ankaraya gidersem çınarı ya göremezsem oldu hasta olduğum için

onun o fındık burnunu dudaklarını yerimmmm

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

çınar'ın muzır suratını çok seviyorum çok..

Adsız dedi ki...

Damadım gittikçe daha tatlı oluyor. Büzük dudaklarını severim. Maşallah Maşallah :)

Yaa... Mira'da bugüne kadar sadece 10 dakika televizyon izledi. O da dayısı, amcası ve babası ile birlikte bir maç idi :D Bağırdı, çağırdı, ellerini kollarını salladı. Neyse büyünce beraber izlerler artık ;)

Burcu dedi ki...

Ben arabadan kayıp yere cup oturmasında kaldım yazının gerisini okuyamadım.. Nası yaaa??? :))

Belkıs dedi ki...

Bence yakın bir gelecekte masanın altında oturuyo da bulunamayacak, çünkü mekanı altüst etmek üzere peşinde bir anne birde baba koşturuyor olacak :)

mummy dedi ki...

Ağlayan fotsuna bayıldım:)Hiç ağlamasın hep gülsün tabi ama her hali pek yakışıklı:))

bilgen terapisi dedi ki...

serminciğim ben egemen i de ağlarken durup seyredesim gelirdi... sapkın bir durum mu bilmiyorum! ama çok tatlı oluyordu yaa.. şimdi çınar ın şu ağlayan resmi de süpper. sen de arkadasın flu ya.. bayıldım wallaa.. bu resmi biraz büyüdüğünde göstereceksin anlata anlata.. bayılırsınız karşılıklı artık gülmekten:)))

Sen Gelince dedi ki...

Ben sadece yüzünde, bakışlarında var sanıyordum ( bkz. bir önceki post ilk foto) ama Çınar bey gerçekten muzurmuş:) Arabadan kayma olayına şaştım:)

sinem dedi ki...

Çok sevimli bir çocuk Çınar .Gitikçede daha bir güzel oluyor maşallah.Ya bu Ankaralılar hep gezer mi böyle ?Biz eve kapanmışken olmuyo ya .Canı çeken olur diyen yok gidemiyen olur diyen yok habire anlatın bakalım:)

Sermin dedi ki...

elçincim innnşallah gönlüne göre bir bebişin olur güzel güzel. ankaraya gelirsen mutlaka bekleriz. çınar da seninle tanışmaktan mutluluk duyar emin ol. özellikle bayanlara hasta, çapkın.

Sermin dedi ki...

hülyacım ben de aynen senin tunişinin tontiş sevimli suratına hastayım. şööööle ısırasım var onu.

Sermin dedi ki...

banucum hah şööle oğlumun gönlünü hoş edecek bir gelin lazım bize. kayınvalidesi gibi maça cırlayan bir gelin olmasın.
tv yasak ama serkan benden gizli gizli izlettiriyor tv :( o da baby tv falan neyse ki.

Sermin dedi ki...

Burcucum arabanın önündeki o tutma yerinden tutunup kendni yavaşca, pop üstü kaydırmak suretiyle yere bırakıveriyor. bağlamazsak tabii. bir gün uygulamaı gösterek-lim size ;)

Sermin dedi ki...

belkıscım belki kilolardan kurtulmama yardımcı olur. yani sırf o yüzden istiyorum yürümesini.

Sermin dedi ki...

esracım o resime ben de bayılıyorum. şirin di miii. öptük sizi.

Sermin dedi ki...

bilgencim böyle şımarıklık ağlaması olunca tatlı oluyor da, canı falan acıyıp d aağlayınca kıyamıyorum hiç. o zaman da görmezden geliyorum genelde hemen dikkatini çekiyorum başka yere. öyle ufacık birşeyden vızıldayıp ağlayan bir çocuk olsun istemiyorum.

Sermin dedi ki...

Nilsu'nun annesi bize ne muruluklar yapıyor o bir görsen. babası gibi olacak oğluşum.

Sermin dedi ki...

sinemcim ee sizi tutan mı var?? siz de geziiin anacııım. hem de istabul'dasınız. biz orada olsak altını üstüne getiririz vallahi.

Esin dedi ki...

Çınar çok güzel çıkmış,özellikle ağlarken ki pozu süper...

bilgen terapisi dedi ki...

çok doğru serminciğim.. hiç canı yanarken durup seyreder mi insan çocuğunu? bırak çocuğu büyük olunca bile karşındaki canı yanıyorsa acır için. zaten sevimliliği de oradan geliyor. şimdi bile koca dana oldu egemen, bir bakıyorum koyvermiş yaşlar damla damla.. acı yok görünürde ama istediği olmuyor diye.. sonra karşılıklı gülüyoruz. biraz hırçınlık da yapsa:) konuşup anlaşabilmek ne güzel birşey göreceksin sen de:) derdini anlatması, canının acıdığı yeri ifade etmesi... canım benim özledim akşam olsun artık...:)

sinem dedi ki...

Ah Sermin şu ek gıda olayını bir aşsak bak nasıl fırtına gibi eseceğiz gezmelerde ama şu anda tısss... suyu akmayan çeşme modundayız.

denizzeynep dedi ki...

sevgili cinar.. yaklasik 1 hafta sonra 1 yasina basacaksin. seni dogumundan azicik sonra anneciginin yataginin yaninda gordugum ani hic unutmayacagim.. 1 yil bana cabuk gecti..sana uzun gelmistir eminim :) bi sorunum var.. annen bana kirginmis..ben nedenini bilmiyorum inan..bir sor bakalim olur mu ? optum..

çınar dedi ki...

maşallah ne kadar tatlı bir bebek.
allah analı babalı büyütsün

Sermin dedi ki...

sinemcim biz de yaşadık o sıkıntıları hatta hala yaşıyoruz ama ha evde ha dışarıda yemezse yemiyor zaten. bir de çınar dışarıda dikkati dağıldığı için daha iyi yerdi. özellikle alışveriş merkezi tarzı yerlerde. sen rahat ol, bebişler daha güzel yiyorlar emin ol. üstüne gitme

Sermin dedi ki...

oğlumun adaşı çınar. teşekkür ederiz :))