22 Ekim 2008 Çarşamba

Yeşillendik


Baharın son günlerinde son sıcakları değerlendirip Ahlatlıbel'e gittik ana-oğul.
Yerde bir güzel yuvarlandık, yemek yedik, güneşlendik, oynadık, kitap okuduk. Çok eğlendik. Çınar çok keyif aldı bu açık hava aktivitesinden.
Hasta olduğunda beri mevsim kışa dönene kadar alışveriş merkezlerine gitmeme kararı aldık. Herkes hasta bu aralar. Tekrar hasta olmaktan çok korkuyoruz. Havalar iyice soğuyana kadar hergün illa ki dışarı çıkmaya çalışıyoruz Çınar'la. Bazen sitenin bahçesinde dolaşıyoruz ya da parktaki bankta yanyana, elele tutuşarak oturuyoruz. Çok hoşuna gidiyor ki hiç kımıldamadan elimi tutup oturuyor. Ben de hiç ortamı bozmayıp tadını çıkarıyorum. Nasıl olsa büyüyünce yalvarsam da elimi tutup yanımda ya da kucağımda oturmayacak.

-Bol bol fotoğraf çekildik, kendi kendimizi çekmeyi de unutmadık.-

Giderken oradan hiç ayrılasım gelmedi çünkü bir daha böyle bir havayı ancak ilkbaharda görebileceğiz ve o zaman Çınar yaşında olacak. Yürümeyi öğrenmiş olma ihtimalini de düşünerek battaniyenin üzerinde yuvarlanmak yerine, peşinde koşturacağımı tahmin ediyorum.

Mevsimler değiştikçe Çınar'ın da farklı bir gelişim evresinde olacağını bilmek ayrı bir keyif veriyor. Tadını çıkara çıkara geçsin mevsimler. Tadını çıkara çıkara büyüteyim oğluşu. Öpe koklaya, mıncıklaya mıncıklaya, ısıra ısıra....


Posted by Picasa

6 yorum:

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Süüpper annneye tebrikler :)

Bebişiyle güzel bir gün geçirdiği vede Resimleriyle bizi de o harika yeşilliklere götürdüğü için :)

2. teşekkür mü niye ..?

Bloğunu bu kadar sık güncellediğin İçin Bu kadar şirin olduğu İçinde Çınara Öpücükler : )

Burcu dedi ki...

Çok kıskandım çoook :)) Şaka bir yana, süpersin Sermincim ne diyim, Çınar da maşallah akıllı uslu bir bebiş ki annesine zorluk çıkarmıyor, afferim ona... insallah havalar bir sure daha böyle baharlık olur da, dediğin gibi yürümeye başlamadan yuvarlanmanın tadını biraz daha çıkarabiliriz...

Sermin dedi ki...

Çınar ve ben biz de teşekkür ederiz sana mısır patlağı. Şu blog dünyası ne güzel bişiii deği mi yaa, sanki kocaman çoluklu çocuklu aileler beraber yaşıyor gibiyiz.

Kıskanma Burcucum. Hafta sonu geldi bile. siz de havalar soğumadan atın kendinizi yeşilliklere. hafta sonu hava güzel olursa gelin beraber gidelim İncek'e.

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Çınar ve annesine kocaman maaşallah, temiz hava yarasın Çınar'a:)

siyap dedi ki...

buralar soğudu bile,ne güzel yapmışsınız son iyi havaları değerlendirerek...

kışın da güzel yanları var ama hasta etmekten korkuyoruz işte bebişleri...

bu arada çok tatlısınız,fotolar çok hoş...

sevgileeer...

Naile dedi ki...

Her mevsimde farklı bir dönem düşüncesi cidden çok güzel. Geçen gün eşim, "yazın oğlum yürüyor olur, elinden tutup parka götürürüm" deyince çok hoşuma gitmişti.