13 Ekim 2008 Pazartesi

Eh işte oturuyorum.


Artık desteksiz oturma yolunda son çeyreğe girdik bile. Uzun uzun desteksiz oturmanın keyfini çıkaramasa da bir süre oturup önündeki oyuncağıyla ilgileniyor Çınar. Alt dudağını da yine ördek gibi yapıp önündeki işe konsantre oluyor. Ee ne de olsa onun için gayet stresli bir iş, hem oturup hem oyun oynayacak. Bir de şu elden ele nesne geçirme işine kendini fena kaptırmış durumda. Otururken de onu yapmaya çalışınca pıt düşüveriyor. Efeliği de elden bırakmıyor daha tam kıvıramadığı oturma işinde en zor şeylerden birini yapmaya çalışıyor elden ele geçirerek.
Bir süre sonra yana ya da arkaya düştüğü için tedbir olarak arkasına ve yanlarına yastıklar koyuyorum. O da sanki bunu biliyor gibi yorulunca önce kafayı arkaya doğru atıp ardından vücudunu bırakıveriyor yastığa.
Oturmaktan müthiş keyif alıyor. Ben ise en çok giydirirken ve banyo yaptırırken rahat ediyorum. Sanki büyük bir çocuğum varmış gibi hissediyorum.
Her gün yeni birşeyler oluyor hayatımızda. Yeni yeni şeyler öğreniyoruz. O yaşamı öğreniyor, bense anneliği. Bazen ben de onunla birlikte sıfırdan büyümenin nasıl birşey olduğunu öğreniyorum. En keyifli kısmı da bu işte.
Posted by Picasa

8 yorum:

Mısır Patlağı :) dedi ki...

:) Her an bebişini izlemek Upp uzun bitmeyen reklamsız bir film gibi dimi ne tatlı yazmışşsın yine ...

Naile dedi ki...

Aferim Çınar'a. Biliyor musun SErmin Erdem daha henüz tam olarak oturamıyor. Doktorumuz oturmadan emeklemesine şaşırdı ama bizimkinin bir dk. duracağı yokki. Yanlara destek koyup oturtun dedi ben de şimdi o şkeilde alıştırmaya çalışıyorum birşeylerle oyalayarak. Ama beyfendi çok geçmeden beni bırak gitmem lazım moduna giriyor.

Burcu dedi ki...

oy bidicik oturmaya da başlamış.. aman dikkat et yastiklar koy bizimki de max 5 dk kendi kendine oturuyor sonra bi oyuncaga uzanmaya calisirken pat yana devriliyor :) sonra da yuzume bakiyor aglamam gerek mi acidi mi acaba diye :) ben kakara kikiri olunca o da guluyor :)) çok komikler yaa...

Unknown dedi ki...

onun o ördek dudaklarını da yerim ben :)

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Oturan Ördek Çınar :D Hihihi

Sermin dedi ki...

Sevgili mısır patlağı ne güzel anlatmışsın gerçekten de öyle reklamsız film gibiler. Gözlerimi alamıyorum bu filmden.

Naile hareket etmeyi erken keşfettiği için oturmuyor. Hiçbir çocuk istediği yere ulaşmayı öğrendikten sonra oturmayı tercih etmez.O özgürlüğünü ilan etmiş bile. Siz de ufak bir sıra karmaşası olup erkenden emeklemeyi öğrenmiş.Öğrenir zamanla inşallah.

Burcu o yana düşerken çok komik görünüyorlar yaa. Aynen pozisyonu bozmadan elindeki beraber hoop düşüveriyor. Zaten düşünce ağlamak çok canı yanmazsa eğer biraz da ailenin tepkileriyle doğru orantılı. sen panik olup aayyy yapınca ya da surat ifaden endişeli olunca "herhalde kötü birşey oldu" diye düşünüp ağlamaya başlıyorlar. ben de bu tip olaylarda mümkün olduğunca öyle tepkiler vermemeye çalışacağım.

Gel de ye Fundacım

Burcu dedi ki...

Ben Çınar'ı ösledim. Daha çok foto istiyorusss... :)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

anaa oturuyor kız hakkaten:))) masallah ya:))

nimet