2 Ekim 2008 Perşembe

Bayram mı?

Bu bayramdan pek birşey anlamadım. Oğlum ilk bayramı "bayram" gibi geçirsin, farklı insanlar görsün diye Ankara'da kaldık ama bu Ankara'da kalmaktan öte evde kalmak gibi birşey oldu.

Bugün hastalığı farklı bir boyut kazandı. Öksürük yanında sesi çatal çatal oldu. Sanırım bademcikleri şişti. Uyuduktan sonra saat başı ağlayarak uyanıyor. Dişi mi çıkıyor acaba bu arada diye de düşünüyorum. Yarın doktora götürüp neyi olduğunu öğreneceğiz bakalım.

Zormuş çocuk büyütmek. Biz ne zahmetlerle bu yaşa gelmişiz meğer. Çınar olduktan sonra annem ve babamın kıymetini daha iyi anlar oldum. Sadece bir soğuk algınlığı bile insanı bu kadar endişelendirebiliyorsa bizim anne babalarımız neler yaşadı acaba? Düştük, hastalandık, ağladık, kavga ettik, ağaca çıktık, kafamızı çarptık...
Zormuş bir insan yavrusunu büyütmek. Olsun çok zevkli çoook.




Öğleden sonra Çınar'ın keyfinin yerinde olmasını fırsat bilip bayram adetlerini yerine getirelim dedik. Bir iki akraba gezdik. Çınar ilk bayram harçlığını aldı bile :)
Yemeğe gittik. Hiç üzmedi bizi. Akıllı akıllı oturdu oğluş.


Bayram geldiğini ancak 3.gününde anlayabildik, çok gezemedik ama bu ziyaretleri oğlumuzla beraber yapmak başka bir güzeldi.
Rejim dolayısıyla o güzelim şekerler, tatlılar yenmeden alınsa da önümden, benim bayram şekerim hep yanımdaydı. Hem kilo da yapmıyor, hem de yedikçe bitmiyor :)))

Posted by Picasa

6 yorum:

Mısır Patlağı :) dedi ki...

:) ay bende alabilirmiyim o bayram şekerinden çok ihtiyacım var zira yiyipte kilo almamaya : )) sevgiler tatlı minik şeker çınar'a...

Not: Hastalık konusunu hiç açmak bile istemiyorum nazlıda bu güne kadar 1 defa hasta oldu ama bizde aynı sizin durumlardaydık Çok üzüldük ya bebekler hiç hasta olmasın ..

Sermin dedi ki...

Evet evet olmasınlar hasta. Bir de hasta olunca düzenleri bozuluyor. Biz hala toparlanamayıp üstüne biz de hasta olduk.
size de zevgiler. Öptüm tontişi.

Unknown dedi ki...

Sen ne tatlı bir anne oldun öyle maşallah...
o lokuma diyecek tek lafım yok salı sabahı onu yiyeceğim diye çok heveslendim ama bir ders çıkardın başımıza :(

ELÇİN dedi ki...

sevgili sermin çok geçmiş olsun çok üzüldüm size :(

canım o merak ettiğin sobeleme olayını sana da yapmak istedim ama sanırım hastasın ..iyi olduğunda eğer canın isterse yaparsın canım.
kısaca benim cevapladığım soruları sende kendi bloğunda cevaplıyorsun o kadar

sevgiler :)

Naile dedi ki...

Bir önceki yazını yeni okudum, çok geçmiş olsun. Nazar değiyordur güzel bıdığa. Maşallah değmeyecek gibi de değil ki. Şimdi nasılsınız? Bayadır yazmıyorsun?

Sermin dedi ki...

Merhaba Naile sen de yoksun uzun zamandır.İyi sayılırız tam toparlanamadık ama en azından ateşimiz yok artık. Döndük yeniden :))