11 Ağustos 2008 Pazartesi

Dönüş Yolculuğumuz







Dönüşte, giderken yaptığımız hatayı tekrarlamamak için uçakla geldik. O da ayrı bir maceraydı.


2 ay önce küçük olduğu için uyuya uyuya gelmişti. Bu sefer ona ayrı koltuk almadığımız için de zor olmuştu. Şimdi nasıl zaptedeciğimi bilemedim. Kıpır kıpır şeklindeydi.

Bebeklerin ağlayan başka bir bebek duyunca ağlama olayı çok fena birşey. Biri başlayınca domino taşları gibi hepsi sırayla ağlamaya başlıyor. Komik oluyor. Bebekler korosu şeklinde geldik. Ben kucağımda "Aaaa burda da kanat varmış, bulutların üstünde gidiyoruz. Cuuuuu diye uçuyoruz. ... İki uzun kulağım her fısıltıyıııı duyaaaar." diye ter dökerken, yanımdaki kadın "Kahvem sütlü olsun lütfen, bir tane de şeker alabilir miyim." diye sandviç ve kahve keyfine hazırlanırken, ben ikramları yemeyi bırak, alamadım bile. Zaten hostes bana verirken alacağımdan şüpheli olarak bakıyordu. Alsam da nereye koyacaktım ve hangi elimle yiyecektim ki.

Yanımızdaki bayan kahvesini keyifle yudumlayıp, sütlacını yedikten sonra dönüp, yanındaki diğer bayanla birlikte Çınar'ı oyalamaya çalıştılar sağolsunlar. Arada bir onlara gülücük atıp, koroya tekrar katıldı. Kalkarken biraz emdiği için inişte emmek istemedi. Ben de 3 aydır almadığı emziğini vermeye çalıştım. Emmese de o ağzına girince yutkunduğu için kulaklarını ağrıtmadı basınç.

Çok şükür evimizdeyiz artık. En çok da Çınar rahat yatağına kavuştuğu için rahatladık. Yeni enerjimizle sonbahara hazırız artık...

8 yorum:

gezicini dedi ki...

aa merhaba! benim oglan da 13 Mart dogumlu, sizinle oynayabilir miyiz?
biz de Bodrum'da tatil yaptık ve eve yani Ankara'ya donduk! ne tesduf!
yine goruselim...
Yigit ve annesi

Naile dedi ki...

Hoşgeldiniz Sermin, Çınar'a da maşallah. Fotoğraflarda çok tatlı çıkmış. Geriye yorgunlukta kalsa farklı yerler görmek gibisi yok...

Bizim gaz sorunumuzda doğduğumuzdan beri var maalesef. Erdem çok gazlı bir bebek. Ama önceden gece uykusunu bölünmezdi gaz için, son birkaç haftadır maalesef gece uykularından kalkıp 1-2 saat ağladıktan, ben birşeyler içirip rahatladıktan sonra ancak tekrar uyuyabiliyor.

siyap dedi ki...

evinize hoşgeldiniiiz...ne güzel bir tatil yapıp geri dönmüşsünüz...çınar'da çok tatlı maşallah!
sevgileeer...

Sermin dedi ki...

Naile Hoşbulduk. Ama biz hiç Erdem'i göremiyoruz niyeee? Foto koymuyorsun.

Sermin dedi ki...

Teşekkür ederiz pamuşun annesi. ziyaretinize geleceğiz sık sık.

Sermin dedi ki...

Merhaba Gezicini. biz 18 mart doğumluyuz :))
Bu arada birkaç tesadüf daha. Benim abimde Kanada'da okudu. Ben de bir süre gittim kaldım. Ben de Radyoodtü severim. Modern sabahlar hastasıyımdır. Siteden öğrendiklerim bu kadar. Daha sonra ayrıntılı inceleyeceğim sitenizi...Öptüm Yiğiti.

Nimet dedi ki...

hosgeldiniz serminim:) ozlemistik seni:))

nimet

Sermin dedi ki...

Sagol canımcım hoşbulduk